Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.08.2016 17:37 - класация на отсъстващите данни
Автор: bashtata Категория: Регионални   
Прочетен: 686 Коментари: 0 Гласове:
-1



    Тъй като моята машина, четвърта по ред от началото на показване на данните в реално време, изпълняваща функциите на сървър за сайта http://chav.ddns.cablebg.net/chav/index.php прегря и ме остави без резерва, от 6 дена съм без данни в интернет. Това съвсем на означава, че съм преустановил наблюденията, но не мога да ги публикувам в ИНТЕРНЕТ. По време на кратките дъждове в София, опитах да сравня реакцията на моя пункт с реакциите на официалните източници на гамафон в България и се оказа, че освен редовната, за сега, страница на ИАОС  eea.government.bg/bg/output/daily/bulletin-rad.html и БЕО "Мусала"  beo-db.inrne.bas.bg/moussala/ , всички останали пунктове са "замръзнали"  и чакат някой да ги подкара.
     Без да е изчезнал, начело на отсъствието е пункта с 6 датчика на ИЯИЯЕ , чиито данни са достъпни през сайта на АЯР  www.bnra.bg/bg/emergency/radgamma_background/inrne и са с последна дата 18.06.2015.
       Следващия по отсъствие е пункта на НЦРРЗ www.ncrrp.org/gamma/gamma-graph.html
 , където последните данни са от 2.07.2016г.
        Следват пунктовете на АЯР www.bnra.bg/bg/emergency/radgamma_background , с последни данни от 5.08.2016г .
и
      Автоматизираната информационна система за радиационен мониторинг (АИСРМ) „Катрин“ 
www.bnra.bg/bg/emergency/radgamma_background/3atrin
 със същото закъснение.
       В момента при мен е 17:28 часа на 10.08.2016г. и нищо не се е променило. Страна, която е в списъка на ядрените държави и мисли за строежи на нови ядрени мощности няма право на подобно отношение на официално отговарящите ведомства за наблюдение на  гамафона




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене